Hästarna

SIRE REBEL WHIZ

e.Mister Sure Whiz         

Rebel kom till oss som femåring med massor kvar att lära. Trots att han är väldigt grön i sin utbildning är han redan en favorit på uteritterna då han är väldigt modig. Han tar sig fram i skog och mark med en positiv inställning och öronen framåt. Förutom att han är cool så är han även otroligt gosig i stallet. Lägger gärna mulen på din axel en stund. Enligt Rebel finns det alltid tid för gos!

XQUISITE DREAM

e.Whiskey N Diamonds       

"Whizkey" som hon kallas, köptes till gården 2018 och tar tidigare gått som Ranchhäst. Från att ha klampat ur lastbilen som ett yrväder till att bli vår säkraste nybörjarhäst. En lugn och stadig individ som har alla kommandon i ryggmärgen. Hon läser snabbt av vad det är för nivå på piloten och lyckas alltid göra rätt för sig. Smeknamn som "sagohästen" är inte ovanligt med tanke på hennes långa lockiga man och mjuka uppsyn. En stor favorit på våra lektioner!

FC VIVS COUNTRYGIRL

e.Vivs Dun It        

Lilo kom till oss i början på 2021 från Holland. En känslig liten tjej med öga för detaljer. Trots sin storlek har hon visat att hon är ett litet kraftpaket. Med tanke på hennes storlek och otroligt milda ögon kallas hon ofta rådjuret. Lilo är tävlad både internationellt och hemma i Sverige med fina resultat. En häst som man kan lära sig otroligt mycket av!

RO SPARKLYN JACK

e.Steppin On Sparks


SPARKLIN JUICE

e. Whizkey N Diamonds    

Jossan som hon kallas har precis landat hos oss på Ranchen. Ett rykande hett projekt från Texas som vi ser fram emot att lära känna. Hittills har Jossan visat prov på psyke, ridbarhet och inställning med goda resultat. Förhoppningsvis en favorit på ridskolan. 

Double Our Dimonds

  e.Double R Doc

  Text kommer...

  AC SKY BLAZER

  e.Sky Dome  

  Blazer har funnits med sedan Oknas begynnelse. En Paint-valack med ett hjärta av guld. Trots att han har några år på nacken så syns det varken i ridningen eller kroppen. Tillsammans med sin Leif (medryttare sedan flera år tillbaka) lever han pensionärslivet och gästspelar ibland i verksamheten. Hans framgångar inom cutting kommer även fram ibland då han tillsammans med Leif leker med gårdens cutting-maskin!

  CHEXNICS GOLD

  e.Bueno Chexainic           

  Chexet, lika vacker som hon har personlighet! En bestämd dam som lyser upp tillvaron här på gården. Tillsammans med Blazer är hon en av originalen här på Ranchen. Chex har haft lite toppar och dalar i sin mentalitet men har nu kommit till en punkt där livet rockar! Förutom att racea i skogen gästspelar hon ibland på lektioner och visar var

  skåpet ska stå! Erfarenhet har hon så det räcker och blir över, buckle up cowboy hälsar hon!

  Readers Running Oakie

  e.Running Playboy